Ilmoittaudu nuorisotoimintaan kaudelle 2024

Ilmoittautuminen HyRan nuorisoryhmiin kaudelle 2024 on avattu! Toiminta on ympärivuotista, ja harjoitustarjonta on runsas. Tervetuloa mukaan!

Ryhmät ja maksut ovat ennallaan. Perheryhmässä alle kouluikäiset lapset pääsevät suunnistamaan ikätasolleen sopivalla tavalla yhdessä oman huoltajan kanssa. Junnuryhmä on noin 1.–5.-luokkalaisille suunnattu ryhmä, jossa kehitetään suunnistustaitoa. Junnuvalmennusryhmässä aktiivisesti kilpailevat noin 5.–8.-luokkalaiset saavat monipuolisia harjoituksia.

Nuorten harrasteryhmä on tarkoitettu heille, jotka haluavat nauttia suunnistamisesta ilman varsinaisia menestystavoitteita. Valmennusryhmässä tavoitteellisesti valmentautuvat nuoret aina pääsarjaikäisiin asti voivat kehittää taitojaan ja pyrkiä kohti yksilöllisiä tavoitteitaan.

Hippo-suunnistuskoulusta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin. Näiden ryhmien lisäksi on vielä pyöräsuunnistusryhmä, johon ilmoittautuville tarjotaan pyöräsuunnistusharjoituksia noin kuukausittain lumettomana aikana. Pyöräsuunnistusryhmän ilmoittautuminen avautuu myöhemmin.

Ryhmämaksut vaihtelevat ryhmästä riippuen 35 eurosta 125 euroon. Niiden lisäksi pitää vielä maksaa kalenterivuosia noudattava jäsenmaksu. Maksut kattavat muun muassa oman ryhmän harjoitukset ja koko seuran yhteiset harjoitukset, Talvirastien ja iltarastien osallistumismaksut sekä kansallisten kilpailuiden osallistumismaksut (pyöräsuunnistusryhmässä koskee vain pyöräsuunnistuskilpailuita). Lisäksi järjestetään leirejä ja kilpailumatkoja, joihin osallistumista tuetaan.

Tarkempaa tietoa ryhmistä on kunkin ryhmän esittelysivulla, ja lisätietoa saa myös seuran ohjaajilta. Ilmoittautumislinkit (Suomisport) löytyvät ryhmien sivuilta. Kausi vaihtuu marraskuussa, eli marraskuusta lähtien harjoituksiin voi osallistua vain, jos ilmoittautuminen on tehty. Tervetuloa mukaan!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *