Iltarastit Hikiällä 3.9.2020

HyRan iltarastit suunnistetaan tänään torstaina Hikiällä (Kuruntie 765, Hausjärvi). Tienvarsipysäköinti, älä pysäköi tonttialueelle. Tapahtumassa on tarjolla myös pyöräsuunnistusta ja yösuunnistusta. Lähdöt päiväsuunnistukseen klo 16.30–19 ja yösuunnistukseen klo 20.30–21.00. Maali sulkeutuu klo 22.00.

Radat: A 6,9 km, B 5,3 km, C 4,1 km vaikea, C 3,4 km helppo ja D 2 km. A- ja B-radat ovat suunnistuksellisesti ja maastopohjaltaan vaikeahkoa suppamaastoa, mutta radoilla on myös paljon hyväkulkuista mäntykangasta ja polkuja. C-radat juostaan pääosin mäntykankaalla, mutta muutama supparastikin löytyy. D-rata on lyhyt polkuihin tukeutuva, aloittelevalle suunnistajalle sopiva kuntorata. Pyöräsuunnistuksen radat optimireittiä pitkin mitattuna ovat A 16 km, B 10 km ja C 7 km. Mittakaava A- ja B-radalla sekä pyöräsuunnistusradoilla on 1:10000, muilla radoilla 1:7500.

Karttamaksu on 8 euroa, alle 19 vuotiailta 4 euroa ja perheeltä 16 euroa. Korttimaksut ja liikuntasetelit käyvät myös, käteismaksajat mielellään tasaraha. Suositellaan etukäteen ilmoittautumista ja maksua Rastilipun kautta tai maksamalla seuran viitteelliselle tilille.

Iltarasteilla noudatetaan voimassa olevia koronarajoitusohjeita. Tapahtumapaikalle ei saa tulla, jos on hengitystieoireita. Noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa ja pidetään turvaväliä muihin.

Ratoja voi kiertää omatoimirasteina ilman ajanottoa ja muita palveluja omaan tahtiin 4.9–16.9.2020. Omatoimirastien maksu on 5 €, alle 18-vuotiaat ja HyRan jäsenet ilman maksua. Maksun voi suorittaa ja kartan tulostaa Rastilipun kautta tai iltarastisivujen ohjeiden mukaan.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *