Uusi johtokunta valittu

HyRan syyskokouksessa valittiin seuralle uusi johtokunta vuodelle 2024. Erovuorossa johtokunnasta olivat Petri Ahola, Teemu Kantelinen, Virpi Kiiskinen ja varajäsen Janne Salomäki. Uudelle kaksivuotiskaudelle valittiin Petri Ahola, Teemu Kantelinen, Pekka Vasara sekä varajäseneksi Virpi Kiiskinen. Heidän lisäkseen johtokuntaan kuuluvat myös Jussi Hyvärilä, Marko Pietari, Jouni Rantanen, Kai Sjöholm sekä varajäsen Elina Borgenström, joiden kausia on vielä vuosi jäljellä.

Syyskokouksessa käsiteltiin myös vuoden 2024 toimintasuunnitelma ja budjetti. Toimintasuunnitelmassa ei esitetty merkittäviä muutoksia vuoteen 2023 nähden. Suuria kilpailuita ei kuitenkaan tällä kertaa järjestetä. Välivuosi kilpailuiden järjestämisestä näkyy myös budjetissa, joka oli noin 21000 euroa tappiollinen.

Lisäksi tutustuttiin strategiakyselyn vastauksiin sekä johtokunnan laatimaan strategiaan, joka myös hyväksyttiin. Strategia on nähtävillä HyRan nettisivuilla. Strategian mittareihin palataan kevätkokouksessa 2024.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *