Hyvinkään Rasti ja SK Uusi ovat solmineet nuorisosopimuksen

Hyvinkään Rasti ja SK Uusi ovat tehneet nuorisosopimuksen suunnistuskaudelle 2024. Nuorisosopimuksen myötä seurat voivat tehdä yhteisiä joukkueita kaikkiin kotimaisiin lasten ja nuorten viesteihin. Ilman nuorisosopimusta yhdistelmäjoukkueet ovat sallittuja vain tietyissä kilpailuissa, mutta sopimuksen myötä ne ovat mahdollisia kaikissa kotimaisissa viesteissä 20-vuotiaiden ja nuorempien sarjoissa.

HyRa ja SK Uusi ovat linjanneet, että seurat laativat kaikissa viesteissä ensisijaisesti joukkueensa itse ja yhdistelmäjoukkueita laaditaan sen jälkeen, jos kaikille oman seuran lapsille/nuorille ei saada kokonaisia joukkueita. Sopimuksen laatimisen keskeinen päämäärä onkin saada mahdollisimman monelle lapselle/nuorelle joukkue viesteihin.

Yhdistelmäjoukkueet kilpailevat yhden sopimusosapuolen nimissä. Tänä vuonna joukkueiden valittiin kilpailevan SK Uuden nimissä. Pelkästään HyRan jäseniä sisältävät joukkueet kilpailevat edelleen Hyvinkään Rastin nimissä.

HyRa ja SK Uusi ovat tehneet viime vuosina aktiivista yhteistyötä, ja nuorisosopimus syventää sitä. Sopimus ei koske muita lajimuotoja kuin suunnistusta ja on voimassa vuoden loppuun asti.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *