Koskelankulman omatoimi-iltarastit 25.6.–1.7.2020

HyRan omatoimi-iltarastit suunnistetaan tällä viikolla Koskelankulmassa. Paikalle löytää osoitteella Uudenkyläntie 263, Hyvinkää. Pysäköidä voi tielle, joka kulkee sähkölinjan suuntaisesti ja kaartaa rakennusten eteläpuolelle. Ampumaradalle tai sen piha-alueelle ei saa mennä. Myös lähdön/maalin ja pysäköinnin väli kuljetaan samaa tietä pitkin.

Tapahtuman radat ovat kierrettävissä torstaista 25.6. keskiviikkoon 1.7. asti. Lauantaina 27.6. suunnistaa voi kuitenkin ainoastaan klo 12 asti sekä keskiviikkona 1.7. vain klo 16 asti ampumaradan käytön takia. Radalla ammutaan kuitenkin kaikkina muinakin päivinä paitsi sunnuntaina.

Ratoja on neljä: A (7,3 km), B (5,5 km), C (3,7 km) sekä D (2,4 km). Lisäksi kaikki rastit -kartalle voi suunnitella oman radan. A-radalla sekä kaikki rastit -kartalla mittakaava on poikkeuksellisesti 1:10500, muilla radoilla normaalisti 1:10000.

Aikuisten osallistumismaksu on 5 €, 18-vuotiaat ja nuoremmat sekä HyRan jäsenet pääsevät maksutta. Osallistumisen voi maksaa Rastilipussa, josta saa myös kartat. Muilla tavoin maksavat sekä maksutta pääsevät saavat kartat karttalomakkeella. Ratoihin voi tutustua ennen maksamista Reittihärvelissä. Tulostettuja karttoja on saatavilla HyRan postilaatikosta osoitteessa Noronkierto 5, Hyvinkää – muistathan silti maksun.

Tapahtuman jälkeen olisi alkanut kesätauko, mutta tänä poikkeuksellisena vuonna tauko päätettiin jättää pitämättä. Siispä tapahtumat jatkuvat tauotta syyskuun loppuun. Tulevien viikkojen ohjelma löytyy iltarastisivulta. Esimerkiksi viikon kuluttua suunnistetaan jälleen Koskelankulmassa mutta toisella puolella tietä.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *