Uudet sivut avattu

HyRan uudet sivut ovat vihdoin auki, pitkällisen “tuotekehittelyn” tuloksena. Sivut pyörivät nyt suositun WordPress-järjestelmän päällä.

vanhat –>uudet


Sivuille on pyritty tuomaan vanhoilta sivuilta kaikki tarpeellinen (ja osittain ehkä tarpeetonkin). Eli arkistoista löytyy edelleen vanhat kisasivut, leiriraportit, iltarastitulokset ym. Näille mahdollisesti tehdään pientä karsintaa jatkossa. Kun niin tehokkaasti tuli arkistoitua tavaraa vanhoilla sivuilla, oli vaikea luopua oikein mistään. No, jotain sentään tuli karsittua. Jos joku kaipaa esim legendaarista Rastipukki-peliä takaisin, niin ilmoitelkaa.

Sivuilta (varsinkin arkistoista) löytyy varmasti ei-toimivia linkkejä ja kuvia, mutta korjaillaan niitä pikkuhiljaa.

Entä mitä sitten muuttui? Ensinnäkin ulkoasu on nykyaikaisempi ja taipuu paremmin erilaisiin resoluutioihin. Sivuston pitäisi näkyä järkevästi myös erilaisilla mobiililaitteilla. Ja ennenkaikkea: sisällön tuottaminen on jatkossa mahdollista entistä  useammalle. Alkuun lisäillään päivitystunnuksia muutamille henkilöille.

Yksi hauska ominaisuus on lisätä uutisia mobiililaitteella. Tätä tullaan varmasti kokeilemaan ensi kesänä tekemällä pikaraportteja kisapaikoilta.

Jos jonain päivänä ulkoasu alkaa tympimään, se on helppo vaihtaa uuteen teemaan. Näiden lisäksi erilaisia lisäosia WordPressiin löytyy tällä hetkellä 29,783 kappaletta

Tutustukaa rauhassa uusiin sivuihin ja ilmoitelkaa ihmeessä parannusideoita ja bugeja. Erityisesti kiinnostaa, onko uudet sivut liian hitaat. Sillekin asialle on varmasti parannusta tehtävissä.

Vanhat sivut toimivat vielä määrittelemättömän ajan verran osoitteessa vanha.hyvinkaanrasti.fi. Sitä ei kuitenkaan enää päivitetä.

Bookmark the permalink.

One Response to Uudet sivut avattu

  1. JanneT says:

    Hieno homma. Hyvin toimii omissa mobiililaitteissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *